Tárkonyos bárányleves

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • csontosabb bárányhús
  • sárgarépa
  • petrezselyem
  • tárkony
  • vöröshagyma
  • néhány szem bors
  • habarás
  • borecet

Elkészítés

Hideg vízben feltesszük a húst főni. Miután felforrt, sózzuk. Ne szűrjük le, mert akkor elvesznek az értékes ásványi anyagok. Tegyük bele a sárgarépát, petrezselymet, az egészben hagyott vöröshagymát, a borsot. Miután megfőtt, tegyünk bele egy jó nagy csipet tárkonylevelet apróra vágva. Készítsünk hozzá habarást liszttel, tejföllel, amit miután felengedtük, ízesítsük borecettel. Összefőzzük a levest.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.